Home / Dodatno / SAD JE BAŠ SVE OTKRILA! Supruga Alberta Nađa obelodanila i ono što nije rekla u potresnoj TV ispovesti!
screenshot_20

SAD JE BAŠ SVE OTKRILA! Supruga Alberta Nađa obelodanila i ono što nije rekla u potresnoj TV ispovesti!

Jelena Nađ je, kako saznaje Kurir, napisala šokantnu autobiografsku knjigu gde je, navodno, otkrila sve tajne iz braka sa bivšim fudbalerom Albertom Nađom.

Albert Nađ

Foto: MN Press

Ona je tu bez zadrške pisala o starletama i pevačicama sa kojima ju je, po njenim saznanjima, bivši suprug varao.

Jelena, koja je pre dva meseca dospela u žižu javnosti kad je javno progovorila o svemu, potvrdila je, u izjavi za dnevni list, da je napisala knjigu i da trenutno traži izdavača.

– Ceo život sam opisala u toj knjizi. Šokiraćete se kad budete pročitali i shvatili ko je, zapravo, Albert Nađ. To što sam pričala u javnosti mali je deo onoga što sam proživela s njim. Tek će se pričati i pisati o tome kako me je zlostavljao pred decom, kako sam isprebijana danima lečila rane.

Jelena Nađ

Foto: Srbija Danas

Ona je nastavila:

– Ali, to nije sve. O njegovom neverstvu i prevarama Srbija će tek čitati. Otkriću imena žena sa kojima me je varao. Bile su to klaberke, starlete, pevačice… Uživao je i trošio pare na polusvet, dok sam mu ja čuvala decu.

Jelena je još dodala:

– Knjigu sam, maltene, završila. Samo čekam izdavača koji će je objaviti. Do tada, uređujem i dopunjujem svoje prvo štivo koje sam pisala u suzama.

Jelena Nađ

Foto: Srbija Danas

Ona u knjizi, kako se piše, ni reč nije posvetila Albertovim optužbama da je bila neverna i da ju je ostavio jer ga je, navodno, prevarila sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.

srbijadanas.com

About Agator

Check Also

screenshot_11

SCANDAL: RADA MANOJLOVIĆ U ŠOKU U javnost procurio snimak sa njenog laptopa

U jutarnjim časovima na Youtube se pojavio potpuno neočekivani snimak… Nedugo zatim snimak je izbrisan ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *