Home / Dodatno / Znam da tata i sada može da me vidi: Dirljiva ispovest Vuka Kostića o pokojnom ocu
screenshot_2

Znam da tata i sada može da me vidi: Dirljiva ispovest Vuka Kostića o pokojnom ocu

– I znam da bih voleo da budem otac kakav je on bio. Voleo bih da budem ćale na tom nivou – rekao je Vuk Kostić o svom pokojnom ocu Mihajlu Kostiću.

Glumac Vuk Kostić, koji je trenutno u centru pažnje zbog serije “Ubice moga oca”, kaže da mu je najveća želja da jednog dana bude onakav otac, kakav je bio njegov tata, čuveni glumac Mihajlo Kostić Pljaka, koji je 2001. preminuo od leukemije.

Na pitanje da li mu je žao zbog toga što njegov otac Mihajlo nije sada tu, da ga vidi kao afirmisanog glumca, Vuk je za “Blic” odgovorio:

– On je na mene bio ponosan uvek. Otkad sam pošao kod Mike u grupu i upisao fakultet. Ču’š žao… Naravno da jeste, ali prošlo je 15 godina otkad nije sa nama. Umro je 2001. Ali ja znam da i sada može da me vidi.

Foto: Printskrin/RTS

Foto: Printskrin/RTS

Kostić napominje da je imao oca za primer, od kojeg je mnogo naučio, kao i da je danas ovakav kakav jeset, zahvaljujući tatinoj podršci.

–  I znam da bih voleo da budem otac kakav je on bio. Voleo bih da budem ćale na tom nivou. Možda se čak i plašim da ne bih mogao da budem toliko dobar ćale kao što je on bio. Ali strah od neuspeha je neuspeh sam po sebi – zaključio je Vuk Kostić.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

About Agator

Check Also

screenshot_11

SCANDAL: RADA MANOJLOVIĆ U ŠOKU U javnost procurio snimak sa njenog laptopa

U jutarnjim časovima na Youtube se pojavio potpuno neočekivani snimak… Nedugo zatim snimak je izbrisan ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *