Home / jetset / Bujnija no ikad: Sorajina gu*a je djelo kirurga ili Photoshopa?
screenshot_2

Bujnija no ikad: Sorajina gu*a je djelo kirurga ili Photoshopa?

BIZARNE OPERACIJE Nakon što je prije tri tjedna iz usana izvadila silikone, Soraja je svoje pratitelje na društvenim mrežama zapanjila novim obujmom stražnjice.

Srpsku starletu Soraju Vučelić (30) javnost stalno proziva da pretjeruje s neumjesnim i učestalim plastičnim operacijama.
Nakon što se pohvalila s fotografijom iz dizala, obožavatelji su je napali da je ovaj put povećavala stražnjicu.

– Izgleda kao da je stavila implantate pa je njezino tijelo sad poprimilo disproporcionalan oblik – neki su od komentara s društvenih mreža. Neki su rekli kako izgleda i kao djelo ‘majke Photoshopa’.

Starleta kaže kako je slika nastala u liftu na putu do teretane gdje svakodnevno naporno vježba kako bi imala takvo tijelo.

– S ove točke gledišta, mislim da nisam trebala nikad ništa korigirati na tijelu. Kad sam bila mlađa, donosila sam ishitrene odluke – rekla je Soraja.

Prije tri tjedna izvadila je silikonske umetke iz usana na preporuku liječnika. Rekli su joj da bi mogli puknuti zbog njihove veličine. Vučelić je odustala od smanjenja grudi jer se želi udebljati pa smatra kako će izgledati proporcionalno.

– Sviđa mi se kako sad izgledam, a na zle komentare se nikad nisam obazirala – zaključuje starleta.

24sata.hr

About Agator

Check Also

Screenshot_4

SVETSKI TALENAT: Pojavila se na sceni, pustila GLAŠČINU i izvela prezahtevan Bijonsin hit, a ceo studio joj se poklonio! (VIDEO)

– Tvoj talenat i snaga tvog glasa dopire do Amerike. Ti ne moraš da ideš ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *