Home / Zdravlje i ljepota / Ulje crnog kima – najljekovitija biljka svijeta podiže imunitet, liječi alergije i prirodan je antibiotik
screenshot_16

Ulje crnog kima – najljekovitija biljka svijeta podiže imunitet, liječi alergije i prirodan je antibiotik

Mnogi su se za života susreli s bolestima čije je liječenje uključivalo velike količine skupih lijekova i dugotrajne odlaske liječnicima. Ako bolujete od dijabetesa, alergija, autoimunih bolesti ili čak teških kroničnih oboljenja, znate o čemu je riječ.
Oslabljen imunitet i česta oboljenja stvaraju poteškoće u vođenju normalnog života, no ovdje se ulje crnog kima pokazalo izuzetno potentnim.
Ovaj prirodni antibiotik kojemu su malo koji drugi alternativni lijekovi ravni, vraća sve sustave organizma u ravnotežu. Svakodnevnim korištenjem ulja crnog kima mogu se spriječiti akutna i kronična stanja, ali i prevenirati razne bolesti kako bi se postiglo optimalno zdravlje i dugotrajna vitalnost.

Svestrana ljekovitost ulja crnog kima

Prirodni je antihistaminik – predstavlja jedan od najpopularnijih prirodnih lijekova za alergije. Redovitim korištenjem ovog ulja dolazi do znatnog smanjenja simptoma, a postoji mogućnost i potpunog izlječenja.
Djelotvoran je kod dijabetesa – značajno smanjuje razinu glukoze u krvi te je učinkovita alternativa inzulinu.
Potiče imunitet – igra ključnu ulogu u podizanju imuniteta i sprječavanju virusa, bakterija, gljivica i parazita. Ima imunomodulatorno djelovanje, odnosno pojačava ili smanjuje reakciju imuniteta, ovisno o potrebama organizma.
Učinkovit kod bolesti dišnog sustava – povoljno djeluje na oboljele od bronhitisa, astme i hripavca.
Prirodni je antibiotik – koristi se kod raznih infekcija i upala, a pokazao se djelotvornim protiv bakterije E.coli i za liječenje urinarnih infekcija. Važno je znati da ovo ulje nema štetnih posljedica koje su poznate prilikom korištenja uobičajenih antibiotika.
Održava zdravlje srca i krvnih žila – smanjuje razinu štetnog kolesterola u krvi.
Uravnotežuje probavu – održava zdravu mikrofloru želuca i crijeva, a stimulira i rad jetre i bubrega. Koristi se i za čišćenje probavnog sustava, odnosno ubija parazite u crijevima.
Djeluje na autoimune bolesti – pokazao se učinkovit kod multiple skleroze, reumatoidnog artritisa i psorijaze.
Smanjuje posljedice radiološke terapije – pomaže oporaviti organizam i potaknuti imunitet nakon terapije protiv karcinoma.
Njeguje kožu, kosu i nokte – vanjska primjena djeluje kod gljivica na noktima, dermatitisa, gubitka kose te akni i alergijskih upala.
Iako se ulje crnog kima koristilo još u doba starih Egipćana, iznimna ljekovita svojstva ovog ulja potvrđena su u preko 200 različitih istraživanja u zadnjih 40 godina.

Ekolife Natura Ulje crnog kima – 100% organsko, hladno prešano ulje u Net.hr WebShop-u

Idealan kemijski sastav sjemenki kima čini ovo ulje superiornim nad ostalim prirodnim lijekovima te mu omogućuje djelovanje na širok spektar različitih oboljenja.
U njegovu sastavu nalaze se proteini, ugljikohidrati, omega 3 i omega 6 masne kiseline, vitamini B1, B2 i B3, folna kiselina, kalcij, željezo, bakar, cink i mnogi drugi nutrijenti. Upravo zbog svog raznolikog sastava, ovo ulje jača imunološki sustav i otpornost organizma.
Blagotvorno Ekolife Natura Ulje crnog kima, koje djeluje na mnoge zdravstvene probleme, možete naručiti putem Net.hr WebShop-a po cijeni od 156 kn.
>> ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE
Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/7481-538.

net.hr

About Agator

Check Also

screenshot_3

Krenuo sam da je zadovoljavam JEZIKOM, a onda sam osetio čudan MIRIS! Pa kako je to mogla da mi uradi?

Ovaj momak je godinama bio s devojkom u vezi i bio je ubeđen da je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *